نخستین سالگرد درگذشت زنده یاد حیدر رحیم‌پور ازغدی در مشهد برگزار شد

محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزیر صنعت، معدن و تجارت و از شاگردان زنده یاد حیدر رحیم‌پور ازغدی در این آیین گفت: مرحوم رحیم پور ازغدی قالب شکن و دارای قلمی خاص بود و همچنین اعتقاد خاصی به فهم مطلب داشت.

او افزود: بسیاری از فعالان جریان عدالت خواه امروز یا از جمله شاگردان آن مرحوم هستند و یا از مطالب تاثیر گرفتند.

 معاون وزیر صنعت با بیان اینکه مرحوم رحیم پور ازغدی در مطالعه هم دقیق و در دشمن شناسی قوی و با خنثی کاری مخالف و تکلیف مدار بود، ادامه داد: او خود را سرباز ولایت می‌دانست. زنده یاد رحیم پور ازغدی معتقد بود یکی از چالش‌های بزرگ کشور نرم افزار مدیریتی است و نیازمند اصلاح ساختار اداری هستیم.

حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم گفت: مرحوم رحیم پور ازغدی مرد خطر و در شرایط سخت و همچنین فرار از تملق و چاپلوسی بود. آن مرحوم در راه خود مایوس نشد و نمی‌ترسید.

او  با بیان اینکه پدرم از محافظه کاری و ریا کاری و توجیه وضع موجود متنفر بود، افزود: اگر مقالات او جمع آوری و چاپ شود خدمت بزرگی به انقلاب است. بهترین روش حفظ نظام را نقد نظام می‌دانست و تا آخر عمر به مبانی انقلاب پایبند بود. نقد‌های او همراه با ارائه راهکار بود.

حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی، فعال سیاسی و از مبارزان دوران انقلاب اسلامی، نوزدهم شهریورماه پارسال، در سن ۸۹ سالگی بر اثر نارسایی قلبی درگذشت و پیکر آن مرحوم در رواق دارالحجه به خاک سپرده شد.

در پی درگذشت مرحوم رحیم پورازغدی، رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری و برخی دیگر از مسئولان کشور پیام‌های تسلیتی صادر کردند.