افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون

افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون

جلال علی آبادی کارشناس ارشد تغذیه گفت: کنجاله زیتون انرژی و فیبر ارزان قیمت را در خوراک دام فراهم می‌کند و از این رو برای بهبود کیفیت چربی در محصولات دامی استفاده میشود.

او افزود: کنجاله زیتون را در جیره غذایی دام به میزان ۳۰ تا ۵۰ درصد در دام‌های شیری و گوشتی می‌توان استفاده کرد که باعث بهبود کیفیت چربی شیر میشود.

مدیر عامل شرکت فراز گستر ادامه داد: کنجاله زیتون به علت دارا بودن رطوبت پایین ماندگاری بالایی دارد و می‌تواند جایگزین ذرت، جو و یونجه در جیره غذایی دام شود و با توجه به خوش خوراک بودن غذای لذت بخشی برای دام و طیور است.

علی‌آبادی بیان کرد: قیمت مناسب، ارزش غذایی بالا و ماندگاری طولانی برگ برنده استفاده از کنجاله زیتون در خوراک دام است.

افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون