برداشت زیتون از باغ‌های نی‌ریز آغاز شد

علیرضا بصیری مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز با بیان اینکه ۸۰ درصد از زیتون به‌منظور تهیه کنسرو استفاده می‌شود، گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی در شهریورماه و زیتون روغنی در آبان‌ماه است.

او اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بالغ بر ۱۳۰ تن زیتون در نی‌ریز تولید و روانه بازار مصرف شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: ارقام غالب زیتون در شهرستان نی‌ریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زرد‌زیتون و شیراز است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز بیان کرد: فرآوری زیتون به‌منظور تهیه کنسرو، ترشی و روغن‌کشی با «سود» و «دستی» انجام و به شهرستان‌های اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال می‌شود.

بصیری به عملیات باغی انجام‌شده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغ‌های زیتون که هر ساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام می‌شود، اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ اقداماتی در باغ‌های زیتون شهرستان انجام شده که از آن جمله عملیات پیوند، تغذیه و هرس است.