پرداخت ۳ هزار میلیارد ریال به واحد‌های دام و طیور کردستان

جمشید ویسی در نشست هم اندیشی با مرغداران اظهار داشت: پرداخت تسهیلات به مرغداران پس از اجرای طرح عادلانه سازی یارانه‌ها  را یکی از اقدامات اساسی این بانک در تأمین سرمایه درگردش واحد‌های دام و طیور با نرخ سود مناسب است و تا کنون بالغ بر سه هزار میلیارد  تومان به ۲ هزار و ۴۰۰ تولید کننده تسهیلات در قالب این طرح در کوتاه‌ترین زمان ممکن حتی در روز‌های تعطیل به متقاضیان پرداخت شده است. 

مدیر امور شعب بانک کشاورزی کردستان عنوان کرد: حمایت از واحد‌های تولیدی دام و طیور وصنایع وابسته از اولویت‌های این بانک در پرداخت تسهیلات قرار دارد و طی سال‌های گذشته واحد‌های تولیدی فعال در این بخش، از این تسهیلات بهره‌مند شده اند.

او از صدور دامدار کارت جدید با سقف اعتباری دو میلیارد ریال و نرخ سود ۱۰ درصد خبر داد و افزود: در راستای حذف ارز ترجیحی در جهت حمایت از دامداران و عشایر تسهیلات ۲۰۰ میلیونی تحت عنوان دامدارکارت به آن‌ها پرداخت می‌شود. 

ویسی ادامه داد: دامداران به وسیله این دامدارکارت از مراکزی که مورد تایید جهاد کشاورزی استان در فروش نهاده‌های دامی قرار دارد، مجاز به استفاده از تسهیلات آن هستند.