تولید ۷ هزار تن گوجه‌فرنگی در جوین خراسان رضوی

علی اکبر قارزی سرپرست جهاد کشاورزی جوین گفت: به طور میانگین از هر هکتار ۳۰ تن محصول گوجه فرنگی برداشت شده، که با توجه به مبارزه بیولوژیک و مقابله با آفات، محصولی سالم تولید شده است. 

او با بیان اینکه شغل عمده مردم جوین کشاورزی است، افزود: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای با هدف کاهش هزینه‌های تولید، افزایش بهره‌وری، تولید بیش از یک محصول در سال، افزایش کیفیت محصول، صرفه جویی در مصرف آب و نهاده‌های کشاورزی و استفاده از اراضی غیرقابل کشت با روش هیدروپونیک مورد توجه قرار گرفته است.

وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.