یک طرفه شدن جاده‌های پر ترافیک شمال

مرکز مدیریت راه‌های مازندران اعلام کرد: محدودیت‌های ترافیکی از دیروز چهارشنبه ۲۳ شهریورماه آغاز شد و تا روز یکشنبه ۲۷ شهریور ادامه دارد که بر اساس آن تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ تا ۲۴ امروز پنجشنبه از مرزن آباد به کرج ممنوع و از ساعت ۱۷ تا ۲۴ همان روز از میدان امیرکبیر کرج و آزادراه تهران - شمال به مرزن آباد یکطرفه خواهد بود.

تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ تا ۲۴ روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه از کرج و ابتدای آزادراه تهران - شمال به مرزن آباد ممنوع و از ساعت ۱۷ تا ۲۴ همان روز از مرزن آباد به کرج و تهران یکطرفه می‌شود.

بر اساس این گزارش در محور هراز نیز تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ تا ۲۲ روز‌های جمعه و شنبه از رودهن به آمل ممنوع و از ساعت ۱۶ تا ۲۲ همان روز از آب اسک به رودهن در محدوده مشاء به صورت مقطعی یکطرفه خواهد بود.

مرکز مدیریت راه‌های مازندران اعلام کرد تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج - چالوس و تردد کلیه کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و یا فاسد شدنی از ساعت ۶ تا ۲۴ روز‌های پنجشنبه، جمعه و شنبه از محور هراز ممنوع می‌باشد.

تردد موتور سیکلت هم تا ساعت ۶ روز یکشنبه از محور‌های کرج - چالوس، هراز و سوادکوه و بالعکس ممنوع می‌باشد.

اجرای این محدودیت ها منوط به افزایش حجم تردد در محور‌ها خواهد بود و چنانچه وضعیت ترافیک عادی باشد، با هماهنگی، اجرای محدودیت‌ها لغو خواهد شد.

ترافیک سنگین صبحگاهی در جاده‌های کندوان و هراز

بر اساس گزارش مرکز مدیریت راه‌های مازندران ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال حدفاصل دوراهی شهرستانک تا پیچ سرهنگ و محدوده سیاه بیشه و مسیر شمال به جنوب حدفاصل کندوان تا گچسر و در آزادراه تهران - شمال حدفاصل تونل شماره ۱۸ تا انتهای مسیر محدوده شهرستانک سنگین است

در محور هراز مسیر جنوب به شمال حدفاصل پلور تا گزنک نیز ترافیک سنگین صبحگاهی گزارش شده است