صدای چیدن ترش و شیرین های قائنات به گوش می رسد

شهریور که از نیمه می‌گذرد فصل برداشت آلو در شهرستان قائنات هم فرا می‌رسد.

در  فصل برداشت میوه، کار و همدلی مردم روستا با یکدیگر بیشتر می شود، اهالی هر منطقه دور هم جمع می‌شوند و هر چند روز با کمک همدیگر محصولات باغ یکی از کشاورزان را جمع آوری می‌کنند.

یکی از کشاورزان گفت: یک هفته از آغاز برداشت آلو در این شهرستان می‌گذرد و تا دو هفته آینده نیز ادامه دارد؛ امسال کشاورزان از برداشت محصول خود راضی هستند.

آلو این منطقه به دلیل شرایط آب و هوایی خوشرنگ، خوش طمع و از کیفیت بالایی برخوردار است.

بهروان کارشناس کشاورزی گفت: اختلاف دما در شهرستان قائنات که در اوایل پاییز وجود دارد باعث می‌شود ماده موثر محصولات کشاورزی بالا رود و به همین دلیل محصول آلو این منطقه از کیفیت بالایی برخوردار است.


بیشتر بخوانید


یک از بانوان این منطقه گفت: با آلو می‌توان مربای بسیار خوشمزه و خوش رنگی تهیه کرد.

این بازار پر رنق تنها برای آلو‌های تازه قائنات نیست بخشی از آلو‌ها خشک و روانه بازار می‌شوند.

موسوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائنات گفت: این شهرستان دارای ۱۰۰ هکتار باغ آلو است که بیشتر باغات در بخش مرکزی قرار دارند.

آلو بخارا میوه‌ای خوش طعم و سرشار از ویتامین سی و آنتی اکسیدان است که پزشکان می‌گویند برای کمک به جریان خون و تقویت سیستم ایمنی گوارش موثر است.

پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۳۰۰ تن آلو از باغات شهرستان قائنات برداشت شود.