رژیم اشغالگر در قدس آماده باش اعلام کرد
رژیم اشغالگر در قدس آماده باش اعلام کرد

نظامیان رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی و قدس اشغالی و سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی در حالت آماده باش حداکثری قرار دارند.

اشغالگران اسرائیلی همزمان با جشن‌های آغاز سال یهودی، حالت آماده باش خود را به بالاترین سطح افزایش دادند و بیش از ۵۰ گردان ارتش را در کرانه باختری و هزاران نفر از نیرو‌های پلیس را نیز در قدس اشغالی مستقر کردند. صد‌ها شهرک نشین (صهیونیست) نیز به صحن‌های مسجد الاقصی و بخش قدیمی قدس یورش بردند و نیرو‌های اشغالگر به مدافعان مسجد الاقصی حمله کردند.

حالت آماده باش در قدس و داخل رژیم اشغالگر اسرائیل همزمان با آنچه جشن‌های آغاز سال یهودی نامیده می‌شود و نیز به علت نگرانی‌های امنیتی رژیم اسرائیل و همچنین به سبب افزایش عملیات فردی فلسطینی و رسیدن بیش از ۵۰ اخطار بر اساس گزارش سازمان‌های رژیم اشغالگر، افزایش یافته است و بیش از ۵۰ گردان ارتش اشغالگر در اراضی مختلف اشغالی فلسطین و هزاران نیروی پلیس در قدس اشغالی و ایستگاه‌های اتوبوس، قطارها، مراکز تجاری و اماکن حساس مستقر شده اند.

امجد شهاب کارشناس امور قدس گفت: بیم آن وجود دارد که حادثه‌ای دردناک رخ بدهد، گام پیشرفته‌ای در روز‌های آینده برداشته خواهد شد به خصوص آنکه شهرک نشینان پس از حمایت‌های سیاسی دنبال حمایت‌های قانونی هستند و مسائلی مطرح شده است که برای تقسیم مکانی و فراهم آوردن ابزارهایی، چراغ سبز داده می‌شود که آغاز ساختن معبد ادعایی در صحن‌های مسجد الاقصی است.