معاون جهاد کشاورزی استان همدان
۸۵ درصد روغن مورد نیاز کشور وارداتی است

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سالانه بیش از ۳۰ درصد ارزبری کالا‌های اساسی به دانه‌های روغنی و استحصال آن اختصاص می‌یابد. دانه‌های روغنی و مشتقات آن  پس از غلات به عنوان منبع تولید انرژی در تغذیه انسان و دام و طیور مطرح است که روغن آن برای مصرف خوراکی، صنعتی و کنجاله آن به مصرف خوراک دام و طیور می‌رسد.

حسین فضلی گفت: تاکنون ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار عقد قرارداد با کشاورزان کلزاکار استان همدان انجام شده و سطحی معادل هزار و ۲۰۰ هکتار هم کشت شده است.

او با بیان اینکه در استان همدان کارخانه روغن‌کشی نهاوند با ظرفیت تولید سالیانه ۳۰۵۰۰۰ تن روغن‌کشی و بسته بندی فعال است افزود: نیاز سالیانه استان به روغن خوراکی ۳۱۵۰۰ تن است که در شرکت‌های پخش از کارخانه های تولید روغن نباتی کشور تامین و توزیع می‌شود.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: قیمت خرید تضمینی کلزا ۲۲۰ هزار ریال به ازای هر کیلوگرم در نظر گرفته شده است و ۲۰ هزار ریال هم یارانه کشت پرداخت می‌شود .

منبع فارس