بازدید فرمانده سپاه استان از بیمارستان رازی قزوین 

 سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان با حضور در بخش‌های بستری بیمارستان رازی  با اهدای شاخه‌های گل از پرستاران و کارکنان درمانی قدردانی کرد و به مناسبت روز جهانی سالمندان از بیماران سالخورده عیادت کرد.

 فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین در این بازدید گفت:  تلاش و خدمات کادر درمان در ایام بیماری کرونا همانند مجاهدت در سال‌های دفاع مقدس ارزشمند و ستودنی است.

وی اضافه کرد: در دوران کرونا که حتی هموطنان برای همراهی عزیزان بیمار خود به بیمارستان نمی‌رفتند، پزشکان و پرستاران در برابر این بیماری حماسه آفریدند و مقابل تمام جهان درخشیدند و کشور را رو سفید کردند.

سردار آتانی افزود:  شنیدن حماسه آفرینی‌های کادر درمان مانند شنیدن و دیدن حماسه آفرینی‌های زمان جنگ در برنامه به روایت فتح شهید آوینی است و تلاش پزشکان و پرستاران در درمان بیماران کاری خدایی بود.

رئیس بیمارستان رازی نیز در این بازدید گفت: کادر بیمارستان رازی در زمان کرونا با تمام وجود برای خدمت به شهروندان وارد عمل شدند و به رغم ابتلا به این ویروس، ولی دست از کار نکشیدند.

روح الله برجی گفت: کار درمان  در بیمارستان‌های تامین اجتماعی به عنوان یک اقدام جهادی محسوب می‌شود، چون مراجعان این بیمارستان عموما از بیمه شدگان و اقشار آسیب پذیر جامعه هستند.