کشت ۴۸۲ هکتار زعفران در کرمانشاه

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت: از این میزان سطح زیرکشت ۲/۵ تن زعفران برداشت می‌شود.

رحمان فیض‌قربانی با بیان اینکه میانگین عملکرد برداشت زعفران در هر هکتار ۵ کیلوگرم است گفت: زعفران در همه مناطق استان به استثنا مناطق گرمسیری (سرپلذهاب و قصرشیرین) کشت می‌شود.

وی افزود: زعفران تولیدی استان به مناطق مختلف همچون آلمان، کشور‌های حاشیه خلیج فارس، افغانستان و پاکستان صادر می‌شود.

برداشت زعفران از آبان آغاز و تا اواخر آذرماه ادامه دارد.