ترویج برنامه زندگی قرآنی، موجب ناکامی دشمن در تغییر ذائقه فرهنگی مردم می‌شود

سیدحامد عاملی در نشست با مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی کشور گفت: ترویج برنامه زندگی قرآنی به‌عنوان برنامه جامع زندگی بشر، دشمنان را در جنگ ترکیبی و تلاش برای تغییر ذائقه فرهنگی مردم ناکام می‌گذارد که در این میان متولیان فرهنگی و قرآن باید در جهاد تبیین فعالانه عمل کرده و سبک زندگی قرآنی را برای آحاد جامعه ترسیم کنند.

استاندار اردبیل گفت: تعلیم و تربیت محور اساسی در پیشرفت جامعه است و بروز برخی ناهنجاری‌ها در جامعه نشان از کاستی‌های موجود در حوزه‌های فرهنگ و تعلیم و تربیت بوده و دشمن درصدد ارائه سبک زندگی مغایر با آموزه‌های قرآنی است که در این میان، اصلاح ساختار فرهنگی و تربیت دینی جوانان، مهم‌ترین راهکار در تأمین امنیت و ارتقای فرهنگی جامعه است

عاملی ادامه داد: استان اردبیل از ظرفیت‌ها و استعداد‌های برتر علمی و فرهنگی در حوزه تعالیم دینی و قرآنی برخوردار بوده که نیازمند حمایت‌های بیش‌تر هستند و با وجود کمبود‌ها در زمینه اعتبارات حوزه فرهنگی، پیش‌بینی‌های لازم برای فعالیت‌ها و طرح‌های فرهنگی و تربیتی در استان صورت پذیرفته و اقداماتی در این زمینه در حال انجام است.

او بیان کرد: حمایت‌های مورد نیاز از اتحادیه موسسات قرآنی در راستای تأمین تجهیزات و ارائه تسهیلات انجام می‌شود که در این راستا برای توانمندسازی موسسات قرآنی استان اردبیل، زمینه بهره‌مندی از تسهیلات تبصره ۱۶ فراهم شده است.