روزی به نام تخم مرغ +فیلم

تخم مرغ یکی از معدود غذا‌های شناخته شده در طبیعت است که می‌تواند نیاز‌های بدن را به طور متعادل تأمین کند.

عمده‌ترین ویژگی تخم مرغ و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایی، ترکیب پروتئینی موجود درآن سفیده ۶۰ % و زرده ۴۰ %و ترکیبات مهم دیگر آن نظیر کولین، لوتئین و گزانتین و تولید بسیار کم انرژی درحدود ۷۶ کیلوکالری است.

مصرف تخم مرغ در زنان باردار و شیرده، کودکان و نوجوانان در حال رشد، ورزشکاران و  بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری به دلیل ارزش غذایی بالا توصیه اکید می‌شود. مصرف یک تخم مرغ در روز در این افراد بلامانع است.

{$sepehr_media_16708230_400_300}