افزایش ۴۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز‌های خراسان رضوی

افزایش۴۱ درصدی ترانزیت کالا از مرز‌های خراسان رضوی

مرتضی مجردی رئیس اداره ترانزیت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: در مجموع در ۶ ماه نخست امسال ۸۲۶ هزار تن کالا در قالب ترانزیت خروجی و ۲۲۱ هزار تن کالا با ترانزیت ورودی از طریق مرز‌های سرخس و لطف آباد با ترکمنستان و دوغارون با افغانستان جابه جا شده است.

او افزود: در بازه زمانی یاد شده ۱۴۱ هزار تردد شامل صادرات، واردات و ترانزیت از سه مرز فعال استان صورت گرفته است که ۷۵ هزار تردد شامل صادرات و ترانزیت خروجی و ۶۶ هزار مورد نیز واردات و ترانزیت ورودی بوده است.

رئیس اداره ترانزیت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی ادامه داد: کاهش محدودیت‌های کرونایی از سوی ترکمنستان برای ناوگان تجاری در مرز‌های مذکور و فعال شدن امکان حمل یکسره بار ترانزیتی از خاک ترکمنستان به دیگر کشور‌های آسیای مرکزی، از دلایل اصلی افزایش ترانزیت از این استان بوده است.