برگزاری جشنواره انگور هزاوه پس از دو سال وقفه

جشنواره انگور روستای هزاوه پس از دو سال تعطیلی به دلیل شیوع بیماری کرونا، برپا شد و تا هفتم آبانماه از ساعت ۹ صبح الی ۲۱ در کنار بقعه متبرک امامزاده سلطان سید احمد (ع) دایر است.

در این جشنواره در ۴۸ غرفه شامل ۳۸ غرفه مربوط به اهالی و ۱۰ غرفه مربوط به غیراهالی، انواع محصولات تولید شده از انگور اعم از شیره، ترخنه، سرکه و فرآورده‌های انگور و گردو و بادام عرضه می‌شود.

در کنار برگزاری جشنواره، برنامه‌های جانبی شامل: برنامه‌های فرهنگی و سنتی، جنگ شبانه، عرضه آش‌های محلی و دمنوش نیز ترتیب داده شده و مکانی برای استراحت غرفه داران و اسکان مسافران در نظر گرفته شده و در این ایام خانه تاریخی امیرکبیر نیز آماده میزبانی از بازدیدکنندگان خواهد بود.

مصطفی مرزبان مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: برگزاری این جشنواره نشان از ظرفیت شهرستان اراک و روستای هزاوه در حوزه گردشگری و کشاورزی مرغوب دارد و باید بتوان از ظرفیت این جشنواره بیشتر و بهتر برای ایجاد ارزش افزوده و اشتغال استفاده کرد.

مرزبان افزود: در درصددیم با برگزاری این جشنواره‌ها زمینه معرفی روستا‌های استان بیشتر فراهم شود و توسعه گردشگری روستایی مورد توجه قرار گیرد.

در مراسم افتتاح جشنواره از تولید کنندگان برتر انگور و برگزار کنندگان با اهدای لوح سپاس قدر دانی شد.