اختصاص ۳ هزار تن قیر برای طرح‌های عام المنفعه بسیج سازندگی استان مرکزی

سرهنگ پاسدار سعید فرامرزی، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی گفت: پیرو تعاملات و مطالبه گری‌های صورت گرفته از سوی سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی، سهمیه ۳ هزار تن قیر جذب شد که در راستای اجرای پروژه‌های عام المنفعه در ۱۸ منطقه مختلف از شهرستان‌های استان مرکزی اختصاص داده شده است.

سرهنگ فرامرزی افزود: این سهمیه با مطالبه گری سازمان بسیج سازندگی برای استان مرکزی تخصیص داده شد تا با همکاری دستگاه‌ها و ارگان‌های مسئول از جمله اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی و با اتکا بر مشارکت‌های مردمی، نسبت به اجرای پروژه‌های عام المنفعه اقدام شود.

او اضافه کرد: پیرو اختصاص ۳هزار تن قیر، هم اکنون عملیات آسفالت ریزی در بیش از ۵۶ کیلومتر از مسیر‌های استان مرکزی توسط بسیج سازندگی و با همکاری دستگاه‌های متولی در دست اقدام است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی با اشاره به سهمیه تخصیص داده شده به شهرستان خنداب، شازند، کمیجان، ساوه، محلات، زرندیه و تفرش گفت این سهمیه‌ها براساس نیاز سنجی اعلام شده از طرف مردم و مسئولین دستگاه‌ها متولی و با اولویت پروژه‌های عام المنفعه از قبیل جاده بین مزارع، جاده گلزار شهدا، جاده‌های روستایی و ... تخصیص یافته که این پروژه‌ها تاکنون بیش از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

بسیج سازندگی با هدف کمک به ایجاد پیشرفت و آبادانی و با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی و در راستای رفع محرومیت، اجرای طرح‌های عام المنفعه را به عنوان یکی از ماموریت‌های اصلی خود در سراسر ایران اسلامی دنبال میکند.