افزایش ۲۰ درصدی تولید زعفران در بخش ندوشن

موسوی، مدیرجهاد کشاورزی ندوشن گفت: کار برداشت زعفران از ۱۱ هکتار از زمین‌های کشاورزی بخش ندوشن آغاز شد و پیش بینی می‌شود ۵۵ کیلو گرم از این مقدار زمین کشاورزی برداشت شود.

او گفت: خواص دارویی و قیمت بالای زعفران در بازار از جمله شاخصه‌هایی محسوب می‌شود که استقبال کشاورزان منطقه را به سمت کشت این گیاه کم‌آبخواه افزایش داده است.

مدیرجهاد کشاورزی ندوشن افزود: پیش بینی می‌شود امسال از هر هکتار پنج کیلوگرم زعفران‌برداشت شود.

به گفته موسوی در کار برداشت رعفران در بخش ندوش بیش از ۵۰۰ نفر مشغول بکار هستند.