برداشت ۳۳۰ هزار تن سیب‌زمینی در کردستان
برداشت ۳۳۰ هزار تن سیب‌زمینی در کردستان

حیدر مرادی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار داشت: هشت هزار و ۵۰۰ هکتار طبق برنامه ابلاغی، میزان سطح زیرکشت سیب زمینی در استان بود که از این میزان در هشت هزار و ۱۰۰ هکتار کشت این محصول در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ انجام شد.

وی میزان عملکرد در هکتار سیب زمینی در مزارع استان را ۶.۲ تن خواند و افزود: بیش از ۹۰ درصد سطح زیرکشت این محصول مربوط به شهرستان‌های قروه و دهگلان است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: براساس بررسی‌ها و آزمایش‌های انجام شده از سال ۱۳۹۸ تاکنون سیب زمینی تولیدی استان از لحاظ باقی مانده سموم در حد استاندارد بوده و جزو محصولات سالم به شمار می‌رود.

مرادی اضافه کرد: دستیابی به محصول سالم سیب زمینی در نتیجه آموزش‌های لازم به سیب زمینی کاران بود تا در بهترین و تاثیرگذارترین زمان ممکن اقدام به دادن کود آن هم به میزان لازم کنند.

یک میلیون و ۲۱۷ هزار و ۳۸ هکتار از مساحت کردستان به اراضی کشاورزی اختصاص دارد که این میزان حدود پنج درصد اراضی کشاورزی کشور را تشکیل داده است.