برداشت زعفران از مزارع کردستان

مهدی فتحی با اشاره به اینکه ۵۸ هکتار از سطح باغات استان به کشت زعفران اختصاص دارد اظهار داشت: از این میزان ۵۶ هکتار بارور و ۲ هکتار غیر بارور است.

مدیر روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی کردستان افزود: از میزان سطح کشت  این محصول در یکسال ۲۰۰ کیلو گرم  زعفران برداشت می شود‌.

او با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت مربوط به شهرستان دهگلان با ۹ هکتار است، اضافه کرد:  شهرستان بیجار با ۶ هکتار زمین زیر کشت این محصول در رتبه دوم برداشت قرار دارد.

فتحی بیان کرد: متوسط برداشت در هکتار ۴ کیلو گرم است که بسته به شرایط و سن مزرعه متغییر خواهد بود.

گفتنی است: برداشت زعفران از سطح باغات استان  از اواخر آبان آغاز و تا آذر ماه ادامه دارد.