معاون استاندار در بازدید از شهرک صنعتی بیرجند
از واحد های صنعتی فعال و نیمه فعال حمایت ویژه می کنیم

در جریان بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از واحد‌های صنعتی شهرک صنعتی در بیرجند، کارخانه داران به بیان مشکلات و موانع پیش روی تولید و فروش محصولات خود پرداختند.

اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: در جهت نهضت احیای واحد‌های صنعتی از چند واحد فعال، نیمه فعال و تعطیل بازدید کردیم و مطابق با سیاست‌های کلان ملی و استانی برای حمایت از واحد‌های فعال در جهت توسعه و افزایش نیرو و اشتغال نهایت تلاش و همکاری را انجام می‌دهیم.

او افزود: تلاش می‌کنیم تا واحد‌های نیمه فعال به ظرفیت اسمی و واقعی خود برسند و مشکلات واحد‌ها در کارگروه تسهیل و رفع موانع استان مطرح شود و در جهت رفع مشکلات بیمه‌ای، معوقات بانکی، مالیات، و تسهیلات اقدامات لازم صورت گیرد.

اشرفی بیان کرد: در مورد واحد‌های تعطیل نیز نیاز به برنامه ویژه در جهت نهضت احیای واحد‌های صنعتی هستیم و در گفتگو با سرمایه گذاران این واحد‌ها مشکلات و دلایل آن بررسی و تلاش می کنیم از ظرفیت‌های حمایتی و تبصره ۱۶ و ۱۸ استان کمک گرفته تا این واحد‌ها احیا شوند و شاهد تحول در سطح واحد‌های تعطیل استان باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی عنوان کرد: تلاش می‌کنیم تا یکسال آینده بخش زیادی از واحد‌های تعطیل به چرخ تولید برگردند.

او ادامه داد: در جریان این بازدید از واحد‌های در حوزه سازه‌های فلزی و سوله ای، مصنوعات چوبی، صنایع غذایی و کشاورزی بازدید شد که برخی از آن‌ها از نحوه رفتار و برخورد با آن‌ها در گذشته گلایه‌مند بودند که ما آمادگی کامل خود در جهت رفع مشکلات این واحد‌ها را اعلام می‌کنیم.