برگزاری اولین جلسه کارگروه مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز خراسان جنوبی

اولین جلسه کارگروه مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز خراسان جنوبی به ریاست عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی و با هدف هماهنگی بین دستگاه‌های استانی در جهت تدوین برنامه‌های راهبردی آن تشکیل شد.

عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در این جلسه گفت: استان نیازمند مدیریت جامع حوزه‌های آبخیزداری است و دستگاه‌های مربوطه باید برای مدیریت این کارگروه کمک کنند تا برنامه راهبردی مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز صورت بگیرد.

او افزود: ابتدا باید تعریفی از این حوزه‌ها انجام شود و کارگروهی در این باره تشکیل شود و سند راهبردی آن مشخص و برنامه آن تعیین شود تا از دل آن بتوان یکسری معضلات را حل کرد.

عباس زاده بیان کرد: اهداف این برنامه باید مشخص و کار‌هایی که برای اهداف باید انجام شود را تعیین و اولویت گذاری کرد و این برنامه‌ها سالانه باید بروزرسانی شوند و هدف جدیدی تعریف شود و اگر اعتبار و امکاناتی داریم باید انتظارات را مشخص کنیم و نقشه راهی در این رابطه داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یکی از راهکار‌های عملیاتی در این حوزه احداث سازه‌های آبخیزداری است گفت: این کار با شدت بیشتری انجام شود چراکه در کاهش خسارات در استان بسیار موثر بوده و همچنین می‌توان از سایر استان‌ها هم الگو سازی کرد.

نصرآبادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هم در این جلسه توجه به بحث آبخیزداری را از ضروریات جامعه بشری دانست و گفت: هدف این کارگروه هم افزایی بین بخشی فراسازمانی است.

او افزود: با توجه به شرایط کشور به لحاظ منابع و مصارف کمی و کیفی آب، فرسایش و آلودگی خاک و... به دنبال امنیت غذایی هستیم و این ها زمانی موثر است که پایداری نسبی داشته باشد.