افزایش یک میلیون مترمکعبی مصرف گاز طی یک روز در آذربایجان غربی

علی محمودی  افزود: در ۲۴ ساعت گذشته، شاهد مصرف ۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار مترمکعب گاز طبیعی در آذربایجان غربی بودیم در حالیکه این رقم در ۲۴ ساعت پیش از آن، ۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار مترمکعب بود.

وی اضافه کرد: این میزان مصرف با توجه به وجود ۹۸۹ هزار مشترک خانگی، متوسط مصرف ۲۵ مترمکعب برای هر خانوار را نشان می‌دهد و با توجه به آمار موجود، در ۲۴ ساعت گذشته هر خانوار معادل ۲۹ لیتر سوخت مایع در آذربایجان غربی مصرف کرده است.

رییس اداره اندازه گیری و توزیع شرکت گاز آذربایجان غربی ادامه داد: علت اصلی این افزایش مصرف، کاهش دما بوده است.

محمودی اظهار کرد: البته با توجه به وضعیت سرما، مصارف کارخانه‌های سیمان و نیروگاه‌ها در آذربایجان غربی محدود شده و هیچ مصرفی در بخش صنایع و نیروگاهی نداریم و برخی مشاغل فصلی نظیر کوره‌های آجرپزی هم تعطیل کرده و اصلا مصرف نمی‌کنند.

وی یادآور شد: در صورت ادامه کاهش دمای هوا، پیش بینی می‌کنیم که میزان مصرف به رکورد ۳۲ میلیون مترمکعب در روز سال گذشته نیز برسد و حتی از آن عبور کند که البته صرفه جویی جزیی هر خانوار می‌تواند کمک کار ما در ارائه خدمات مطلوب تر به مردم باشد.