صادقی:
پایگاه نوآوری "جهش تولید در دیمزارها" در فارس راه‌اندازی شد

مهدی صادقی گفت: این پایگاه‌ها در شهرستان‌های بیضا و ممسنی مجموعا در سطح چهار هکتار و با نظارت کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ایجاد شده است.

او، ایجاد این پایگاه‌ها را در راستای اجرای طرح جهش تولید در دیمزار‌ها و با هدف آشنایی بیشتر کشاورزان با انواع ارقام دیم، اصلاح الگوی کشت و کشاورزی حفاظتی دانست.

صادقی با اشاره به اینکه در "پایگاه نوآوری جهش تولید در دیمزارها" واقع در شهرستان بیضا پنج رقم گندم دیم سپند، هشترود، باران، صدرا و ذهاب کشت شده است، گفت: جو دیم رقم سرارود، کاملینا رقم سهیل، گلرنگ رقم فرامان و منداب از دیگر محصولات کشت شده در این پایگاه است و نخود، عدس و گیاهان دارویی نیز کشت می‌شود.

او همچنین با بیان اینکه در پایگاه واقع در شهرستان ممسنی هشت رقم گندم دیم شامل کریم، دهدشت، آفتاب، ساورز، مهتاب، پایا، کبیر و آبان کشت شده است، گفت: در این پایگاه سه رقم جو دیم شامل راشین، بهدان و خرم، عدس رقم سپهر، ماش علوفه‌ای ارقام طلوع و خلر نیز کشت شده است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: پایگاه‌های نوآوری جهش تولید در دیمزارها، به عنوان سایت آموزشی برای بهره برداران در ۱۴ شهرستان مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌های در این استان به کارگیری می‌شود.