نجات یک بهله پرنده شکاری «کرکس» زخمی توسط آتش نشانان زاهدان

 روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زاهدان،  ابراهیم شهریاری رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زاهدان گفت:ساعت ۱۱:۰۶ صبح امروز با تماس شهروندان، مشاهده یک پرنده شکاری عظیم جثه به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی زاهدان گزارش و ستاد فرماندهی سریعا یک تیم امداد و نجات به محل مشاهده این پرنده واقع در غدیر شهر اعزام کرد.

وی  گفت: این پرنده شکاری به علت نامعلومی زخمی و با توجه به ناتوانی در پرواز و احتمال مرگش، آتش نشانان بلافاصله اقدام به انتقال پرنده به ایستگاه عملیاتی آتش نشانی کردند.

 شهریاری با اشاره به واقع شدن در آستانه فصل زمستان و سرما و مشکل تهیه غذا توسط وحوش منطقه حیات وحش و پرندگان به لحاظ این‌که در شرایط سخت آب و هوایی عاجز از یافتن غذا هستند، افزود: در صورت نزدیک شدن حیات وحش به محل زندگی انسان‌ها در مناطق روستایی و حاشیه شهرها، شهروندان با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی زاهدان تماس گرفته و حامی حیات وحش باشند.

  هماهنگی‌های لازم برای تحویل این پرنده عظیم جثه به سازمان محیط زیست انجام شده است.