ابلاغ ۱۰۰ میلیارد ریال از اعتبار مصوب سفر ریاست جمهوری به منابع طبیعی

اصغر احمدی اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به استان در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری استان را ۳۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تاکنون ۱۰ میلیارد تومان از این میزان ابلاغ شده است.

وی تشریح کرد: پارسال پروژه‌های ساحل‌سازی در روستای دهنو کوهرنگ و فاز اول پارک آبخیزداری دشت هفشجان اجرا شد که فاز‌های بعدی آن نیز امسال و سال‌های آینده اجرا می‌شود.


بیشتر بخوانید


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ۱۵ هزار هکتار از اراضی ملی در محاکم قضایی به نفع دولت گرفته شدند، یادآور شد: چهارمحال و بختیاری در این زمینه رتبه اول را در کشور دارا است.

وی با اشاره به اینکه در استان ۳۰ هزار هکتار جنگل آلوده و درگیر آفت وجود دارد که بیشتر در منطقه هلن قرار دارند، عنوان کرد: برای رفع آلودگی و آفت جنگل‌ها متولی خاصی وجود ندارد و پارسال حدود ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار جهت محلول‌پاشی تخصیص داده شد که ۳۰۰ هکتار جنگل رفع آلودگی شد.