موسسه علوم و صنایع غذایی جز ۱۰ موسسه پژوهشی برتر کشور قرار گرفت

محمد علی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مستقر در مشهد گفت:موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درپایش کل موسسات پژوهشی و بخش‌های تخصصی، به ترتیب موفق به کسب رتبه نهم و هفتم شده است.

او افزود:این موسسه از میان موسسات پژوهشی کشور، موفق به احراز رتبه دوم شاخص "فناوری و نوآوری" و در گروه فنی و مهندسی موفق به احراز رتبه نخست "بین‌المللی سازی" در میان ۲۳ مرکز پژوهشی ذیل این گروه شد.