شاخص‌های بهداشتی و درمانی شهرستان فردوس ۲ برابر استاندارد کشوری

عباس زاده در دیدار هیئت مدیره دارالشفاء حضرت امام حسین (ع) فردوس گفت: شاخصه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان فردوس به نسبت جمعیت دو برابر استاندارد کشور است و دولت هم تلاش می‌کند تا سایر شهر‌های استان را نیز به سطح استاندارد‌های ملی برساند.

او افزود: توسعه و تکمیل مرکز چشم پزشکی بیمارستان نهبندان، مرکز سی تی اسکن بیمارستان قاین، مرکز ام. آر. آی بیمارستان‌های فردوس و طبس نیز در همین راستا صورت گرفته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه چندین پروژه مهم بهداشتی و درمانی در استان در حال انجام است متذکر شد: برای رفع نیاز‌های بهداشتی و درمانی مردم منطقه، مجوز ساخت هفت بیمارستان محلی در شهر‌های عشق آباد، دیهوک، شوسف و درح اخذ شده و ساخت آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

عباس زاده به پروژه‌های اولویت دار استان در حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: شهرستان زیرکوه با بیش از ۴۰ هزار نفر جمعیت فاقد بیمارستان بود که برای ارائه خدمات‌های بهداشتی و درمانی به مردم این شهرستان، بیمارستانی با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار در حال ساخت است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی به اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و تجهیز دارالشفاء حضرت امام حسین (ع) فردوس اشاره کرد و گفت: با توجه به گزارش ارائه شده توسط رئیس هیئت مدیره دارالشفاء حضرت امام حسین (ع) فردوس، این مرکز جهت تکمیل ساختمان و تجهیز در مجموع به ۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گفته او با توجه به بالا بودن شاخصه‌های بهداشتی و درمانی در فردوس، اولویت استان ابتدا رفع مشکلات بهداشتی و درمانی حوزه‌های فاقد این گونه مراکز است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی به ارائه راهکار‌های لازم برای رفع مشکلات موجود پرداخت و گفت: لازم است این مجموعه جهت ساخت و تکمیل از ظرفیت خیرین بهره ببرد.

عباس زاده اظهار کرد: در صورت امکان می‌توان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارتخانه‌ها در سفر رئیس جمهور به استان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و... به این مجموعه کمک کرد.