اولویت‌دهی به دانش‌بنیان کردن صنایع در سایت نمایشگاهی فارس

علی فرهادی گفت: یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی درب و پنجره و تجهیزات وابسته به همراه سیزدهمین نمایشگاه مصالح، تجهیزات و فناوری‌های ساختمان و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی آسانسور، پله برقی، بالابر و صنایع و تجهیزات وابسته در سایت نمایشگاهی فارس آغاز به کار کرد.

او با بیان اینکه ۸۹ شرکت تولیدکننده در این عناوین نمایشگاهی حضور فعال دارند، افزود: شرکت‌کنندگان از استان‌های تهران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کرمان، خراسان رضوی، اصفهان، قزوین، یزد، مازندران و گلستان هستند.

فرهادی گفت: عمده زمینه فعالیت مشارکت‌کنندگان مصالح، آسانسور، درب، پنجره، شیرآلات، سنگ‌های تزیینی و لوله و اتصالات است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس گفت: این عناوین نمایشگاهی در مساحت ۱۲ هزار متری سالن‌های حافظ، بهار و سرو بر پا شده است که نسبت به نمایشگاه دوره گذشته رشد قابل توجهی هم از جهت مساحت و هم از جهت تعداد شرکت‌کنندگان داشته است.

او گفت: از آنجا که نمایشگاه‌ها پیشران اقتصادی و توسعه هر کشور هستند، تلاش شده است در حوزه صنعت ساختمان و صنایعه وابسته هم با گردهمایی برترین‌های این حوزه، گام بلندی در رونق این صنعت مهم در کشور برداشته شود.

فرهادی با یادآوری شعار سال گفت: مهم‌ترین اولویت شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس کمک به دانش‌بنیان کردن حوزه اقتصاد و صنعت است؛ این مهم را با در اختیار گذاشتن فضا‌های نمایشگاهی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال جاری انجام می‌دهیم؛ در این نمایشگاه هم شرایط حضور شرکت‎های دانش‌بنیانی در حوزه مصالح ساختمانی و... مهیا شده است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس گفت: این نمایشگاه تا روز جمعه نهم دی‌ماه پذیرای بازدیدکنندگان، علاقه‌مندان و متخصصان این حوزه خواهد بود.

او گفت: علاقه‌مندان می‌توانند پس از دریافت بلیت بازدید از وب‌گاه شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس به آدرس www.farsfair.ir از این عناوین نمایشگاهی بازدید کنند.