آیت الله حسین نوری همدانی:
مسئولان با روحیه جهادی برای حل مشکلات مردم تلاش کنند

آیت الله حسین نوری همدانی ظهر چهارشنبه در دیدار قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولان کشور باید در راستای حل مشکلات مردم با روحیه جهادی تلاش کنند و امروز پرداخت به مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور امری ضروری است.

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه امیرالمومنین (ع) هنگام اعزام مالک اشتر به مصر نامه‌ای به او نوشت افزود: امام علی (ع) در این نامه تاکید کردند که‌ای مالک بدان ستون دین و سپر در برابر دشمن همین توده‌های مردم هستند و به همین جهت باید توجه و به مردم و ایجاد رفاه و آسایش برای آنان سر لوحه اقدامات مسئولان باشد.

در ابتدای این دیدار نیز محمد باقر قالیباف تصریح کرد: برنامه هفتم کشور باید بر اساس مسائل اصلی و ضروری تدوین شود که در این صورت می‌توان در طی مدت ۵ سال به ثبات اقتصادی دست یابیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: رویکرد مجلس شورای اسلامی رفع و خنثی سازی تحریم‌ها است که در این راستا نمایندگان مجلس تلاش خود را برای تغییر و تحول در قوانین اقتصادی معطوف کردند.

قالیباف عنوان کرد: اقدامات مجلس بستر ساز تحولات اقتصادی کشور خواهد بود که امیدواریم این قوانین به خوبی اجرایی شود.