اعطای تسهیلات بهسازی و نوسازی منازل بافت فرسوده یزد

ملک زاده مدیر کل مدیریت بحران استانداری یزد به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش بلایای طبیعی در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: یکی از مباحث مهم هنگام وقوع حوادث طبیعی ارتقای ایمنی جامعه است.

او افزود: در زمینه بازسازی بافت فرسوده اداره کل راه و شهرسازی استان یزد، تسهیلات خوبی در اختیار افراد واجد شرایط قرار می‌دهد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری یزد عنوان کرد: در مرکز استان یزد مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد که مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان آن بدون کارمزد و مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان آن با کارمزد بانکی و بازپرداخت ۱۲ ساله است.

ملک زاده افزود: همچنین تسهیلاتی در حوزه صدور پروانه و هم در حوزه نظام مهندسی پیش بینی شده است که بافت فرسوده و ناکارآمد شهری ایمن شود.

او ادامه داد: در این هفته بحث اطلاع رسانی‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی و مانور‌ها را در دستور کار داریم که دستگاه‌ها و فرمانداری‌ها در حال پیگیری هستند.

ملک زاده گفت: همچنین به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش بلایای طبیعی همایش دوچرخه سواری صبح روز پنج شنبه از میدان آزادی به سمت استانداری ساعت شش صبح برگزار می‌شود.