افزایش ۵ درصدی مصرف گاز در استان سمنان

سید جواد حقیقت حسینی گفت: روز هشتم دی ماه میزان مصرف گاز در استان سمنان ۷ میلیون و ۲۰۰ متر مکعب بود و روز جمعه نهم دی ماه به علت تعطیلی صنایع، میزان مصرف گاز در این استان ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار متر مکعب بود.

وی با اشاره به افزایش ۵ درصدی مصرف گاز خانگی در استان سمنان گفت: سهم بخش خانگی از مصرف گاز در این استان ۴۵ درصد است.

 حقیقت حسینی گفت: شبکه گاز استان سمنان پایدار است، ولی از مشترکان می‌خواهیم با رعایت دمای رفاه (۱۸ تا ۲۱ درجه) و استفاده از پوشاک گرم در منزل و نیز استفاده از وسایل گازسوز استاندارد در مصرف گاز صرفه جویی کنند

وی با بیان اینکه هر یک درجه کاهش دمای اتاق، ۶ درصد در مصرف گاز صرفه جویی می‌کند گفت: بازرسان وضعیت رعایت الگوی مصرف در بخش ادارات را هم زیر نظر دارند تا دستگاه‌های اجرایی بیش از اندازه گاز مصرف نکنند.