سهم نیم درصد کتابخانه‌ها توسط شهرداری‌های سمنان پیگیری می‌شود

هاشمی با بیان اینکه هر قدر برای کتاب و کتابخوانی هزینه کنیم در واقع سرمایه گذاری برای آینده فردای سرزمین این مرز و بوم انجام شده است، ابراز داشت: یکی از مهمترین اقدامات لازم برای ارتقا فرهنگ ترویج فرهنگ کتابخوانی است که این مهم به خوبی در استان سمنان صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه پرداخت سهم نیم درصد شهرداری‌ها به کتابخانه ها بخشی از گام نهادن در مسیر ترویج فرهنگ کتابخوانی است، افزود: بر این اساس شهرداری‌های استان سمنان مکلف به پرداخت این سهم نیم درصدی هستند و موضوع فوق به صورت جدی پیگیری می‌شود.

استاندار سمنان بابیان اینکه میانگین سواد در استان شاخصی مطلوب و از میانگین کشوری بالاتر است، ابراز داشت: این نشان می‌دهد، در استانی زندگی می‌کنیم که دانشگاهی و از حیث وجود هنرمندان، مؤلفان و نویسندگان بسیار غنی و با بهره است.