فرماندار مهاباد پاسخگو و پیگیر مطالبات شهروندان شد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد در این دیدار به درخواست‌های بیش از ۵۰ شهروند که مشکلات خود را در زمینه‌های گوناگون مطرح کرده بودند رسیدگی و با بررسی این مشکلات راهکار‌های قانونی را ارائه و موارد لازم را به مراجع ذیربط ارجاع داد.

برگزاری ملاقات عمومی با توجه به پیچیدگی برخی مشکلات و تمایل شهروندان برای دیدار چهره به چهره با فرماندار انجام می‌شود تا در صورت عدم نقض قانون رسیدگی به مطالبات و مشکلات شهروندان در حوزه‌های مختلف با هم اندیشی با روسای ادارات و در پروسه زمانی کوتاهتری صورت گیرد.

جلسات ملاقات مردمی فرماندار ویژه مهاباد با شهروندان، روز‌های دوشنبه هر هفته از ساعت ۸ صبح الی ۱۳ ظهر در محل فرمانداری شهرستان برگزار می‌شود.

شهروندان می‌توانند به منظور مطرح کردن درخواست‌های خود در ساعت مقرر، با مراجعه به فرمانداری، مسائل و مشکلات خود را بیان کنند.