دستگیری فعالان محیط زیست ایتالیایی که روی ساختمان مجلس سنا رنگ پاشیدند + فیلم

گروهی از فعالان محیط زیست ایتالیایی موسوم به «آخرین نسل» امروز (دوشنبه) در اعتراض به بدتر شدن وضعیت تغییرات اقلیمی، روی نمای ساختمان مجلس سنا رنگ نارنجی اسپری کردند.

به گزارش اسپوتنیک، تاکنون پنج نفر از اعضای این گروه توسط پلیس بازداشت شده‌اند.

این فعالان محیط زیستی در بیانیه خود گفتند که «یأس ناشی از آمار‌های نگران کننده و فزاینده فروپاشی اقلیم» آن‌ها را وادار به انجام این خرابکاری کرده است.

ایگنازیو لاروسا، رئیس مجلس سنای ایتالیا نسبت به اقدامات فعالان محیط زیست ابراز خشم و اعلام کرد که برای فردا دستور تشکیل جلسه شورای حکومتی مجلس اعلای پارلمان ایتالیا را برای بررسی این حادثه داده است.

گفتنی است، هفت سال گذشته گرم‌ترین سال‌های ثبت شده در کره زمین بوده است. دانشمندان پیش بینی می‌کنند تغییرات اقلیمی در بلندمدت باعث افزایش ذوب شدن کوه‌های یخ، افزایش امواج گرما، بارش‌های شدید و در عین حال کاهش منابع آب در مناطق نیمه خشک خواهد شد.

{$sepehr_media_17081034_400_300}