۱۶۸ خبرنگار قزوینی در جشنواره ابوذر شرکت کردند

محمد کشاورز مسوول بسیج رسانه قزوین گفت: سال گذشته ۴۴۹ اثر از ۱۰۸ خبرنگار و ۳۵ رسانه در این جشنواره شرکت کردند که امسال آثار رسیده حدود ۲ برابر رشد داشته است.

وی هدف از برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر را ایجاد رقابتی سالم و ایجاد انگیزه برای رشد و تعالی فعالان این بخش عنوان کرد و افزود: هفتمین جشنواره ابوذر در مرحله داوری قرار دارد و تا آخر هفته آثار به قزوین بازمی‌گردد.

کشاورز با اشاره به قالب‌های برگزاری این جشنواره، تصریح کرد: جشنواره رسانه‌ای ابوذر در قالب‌های گزارش‌های خبری، تحقیقی و تحلیلی، مصاحبه، یادداشت، سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، کلیپ گزارش ویدیویی، مستند ویدیویی و پادکست برگزار می‌شود.

به گفته این مسوول، هفتمین دوره این جشنواره شامل تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، دستاورد‌های انقلاب اسلامی، بیانیه گام دوم انقلاب، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه و فرزند آوری، سبک زندگی ایرانی و اسلامی است.

وی تاکید کرد: جشنواره ابوذر تلاش دارد تا در مسیر گفتمان سازی آرمان‌های انقلاب و منویات مقام معظم رهبری و مطالبه گری از مسوولان و در راستای خدمت صادقانه به مردم گام بردارد.

کشاورز، داوری آثار جشنواره رسانه‌ای ابوذر قزوین را برعهده اساتید حوزه رسانه از تهران دانست و تاکید کرد: نفرات برگزیده این جشنواره در بهمن ماه جاری و به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر معرفی و از آنان تجلیل می‌شود.

مسوول بسیج رسانه استان قزوین با اشاره به بخش مسابقه مکتب شهید سلیمانی، اضافه کرد: بیش از ۱۵۰ اثر در بحث مکتب سلیمانی ارسال شده که همزمان با جشنواره ابوذر از آثار برتر این بخش نیز تقدیر خواهد شد.