کاخ سفید بر نیاز فوری به کاهش تنش در فلسطین تأکید کرد

درپی افزایش تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی که با یورش نظامیان متجاوز صهیونیستی به اردوگاه جنین و بیت‌المقدس شروع شد، کاخ سفید در بیانیه‌ای مدعی شد: «ما از چالش‌های امنیتی واقعی پیش روی اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین آگاه هستیم و گروه‌های تروریستی و حملات آن‌ها علیه غیرنظامیان بی‌گناه را محکوم می‌کنیم.»

به گزارش الجزیره، در ادامه کاخ سفید ادعا شده است: «ما عمیقاً نگران تشدید خشونت در کرانه باختری هستیم. و بر نیاز فوری به کاهش تنش برای جلوگیری از تلفات بیشتر غیرنظامیان تأکید می‌کنیم.»

کاخ سفید همچنین مدعی شد: «ما در روز‌های گذشته با تشکیلات خودگردان فلسطین و اسرائیل در رابطه با خشونت‌ها تعامل داشته‌ایم و خواستار کاهش تنش شده‌ایم.»

وزارت امور خارجه آمریکا نیز با اعلام این‌که هیچ تغییری در مورد سفر «آنتونی بلینکن» وزارت امور خارجه ایالات متحده به منطقه وجود ندارد، در بیانیه‌ای مدعی شده است: «ما بار‌ها در مورد نیاز به کاهش تنش صحبت کرده‌ایم و هرگونه خشونتی که غیرنظامیان را هدف قرار دهد محکوم می‌کنیم.»