درخواست بن‌سلمان از بغداد برای میزبانی دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان

«فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق با بیان این‌که تاکنون ۵ نشست امنیتی بین ایران و عربستان برگزار شده است، گفت: «محمد بن‌سلمان از عراق خواسته است که میزبان دیدار وزرای خارجه عربستان و ایران باشد. در حال حاضر مشغول هستیم و زمان دیدار علنی بین وزاری خارجه دو کشور را تعیین خواهیم کرد.»

وزیر امور خارجه عراق افزود: «نشست‌های قبلی بین مسئولان ایران و عربستان، محرمانه و در سطح امنیتی بوده است، این نشست‌ها با وساطت عراق، علنی خواهد بود. وزرای خارجه ایران و سعودی در بغداد دیدار خواهند کرد.»

پیش از این «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق در گفت‌وگو با شبکه خبری فرانس ۲۴ در مورد نقش میانجی عراق در مذاکرات بین ایران و عربستان و احتمال گفت‌وگو‌های دوباره این دو کشور با میانجی‌گری بغداد گفت: «از اولین روز‌هایی که در دفتر نخست‌وزیری عراق مستقر شدم، درباره این پرونده و نزدیک کردن دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و عربستان و سایر کشور‌های عربی بسیار جدی بودم چرا که ما بسیار علاقه‌مند به ایجاد و حفظ این رابطه و همکاری بین کشور‌های منطقه هستیم تا تنش‌ها در منطقه را از بین ببریم و به امنیت و ثبات در کل منطقه برسیم.»