آیت الله دری نجف آبادی:
روایت گری جریان انقلاب نوجوانان و جوانان را هوشیار می‌کند
روایت گری جریان انقلاب نوجوانان و جوانان را هوشیار می‌کند

آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در دیدار با اعضای انجمن‌های اسلامی دانش آموزان استان گفت: هوشیاری در جامعه و احساس مسئولیت کردن در برابر توطئه‌های دشمنان موجب خنثی سازی نقشه‌های آنان می‌شود. 

آیت الله دری نجف‌آبادی افزود: باید با روایت گری جریان انقلاب در جامعه و در بین نوجوانان و جوانان، آن‌ها را هوشیار کرد.

او با اشاره به احساس مسئولیت مسئولین در جامعه اضافه کرد: دشمنان در جامعه همواره در پی ضربه زدن به انقلاب اسلامی و شبه افکنی در ذهن و فکر جوانان هستد و لذا باید همواره مراقب توطئه‌های دشمنان باشیم. 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی قدرشناسی و پاسداری و صیانت از انقلاب اسلامی موضوع دیگری است که باید بین نسل‌های حال و آینده و  در بین نوجوانان و جوانان به آن اهمیت داده شود.

او ادامه داد: همواره باید تلاش شود تا آینده کشور و ایران اسلامی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار باشد.

آیت الله دری نجف آبادی اظهار کرد:غربی‌ها همواره در تلاش هستنند تا فرهنگ و بنیان فساد  خود را همواره به نوجوانان ایران اسلامی تحمیل کنند که باید مراقب توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان باشیم.

به مناسبت ایام الله دهه فجر تعدادی از دانش آموزان انجمن اسلامی استان مرکزی با نماینده، ولی فقیه دیدار کردند.