عبور قربانیان زلزله در ترکیه از مرز ۱۸ هزار نفر

اداره حوادث غیرمترقبه و اورژانس ترکیه (آفاد) از افزایش شمار جان باختگان زلزله ترکیه خبر داد. شمار جان باختگان زلزله بامداد دوشنبه در ترکیه به ۱۸ هزار و ۳۴۲ نفر رسید.

به گزارش الجزیره، این اداره شمار مصدومان را ۷۴ هزار و ۲۴۲ نفر و شمار ساختمان‌های ویران شده را ۶ هزار و ۴۴۴ ساختمان اعلام کرد. اداره حوادث غیر مترقبه و اورژانس ترکیه اشاره کرد که از دوشنبه تاکنون، هزار و ۵۰۹ پس لرزه ثبت شده است. اداره مذکور همچنین از تخلیه ۷۵ هزار و ۷۸۰ نفر از مناطق زلزله زده در جنوب ترکیه خبر داد.

این زمین لرزه شدید، حدود ۱۳ میلیون نفر را در ۱۰ استان ترکیه از جمله آدانا، آدیامان، دیاربکر، غازیانتپ، هاتای، کیلیس، مالاتیا، عثمانیه و سانلیورفا تحت تاثیر قرار داده است.

شایان ذکر است بسیاری در ترکیه از کمبود تجهیزات، نیرو‌های متخصص و پشتیبانی برای نجات افرادی که گرفتار شده‌اند شکایت کرده‌اند. بانک جهانی می‌گوید ۱.۷۸ میلیارد دلار کمک مالی به ترکیه خواهد داد که ۷۸۰ میلیون دلار آن فورا در دسترس خواهد بود. اما در سوریه به دلیل درگیری چندین ساله که کشور را تجزیه و زیرساخت‌های آن را ویران کرده و به دلیل تحریم‌های آمریکا روند امداد با مشکل مواجه شده است.