بهره برداری از دستگاه ایکس ری در مهمترین دروازه تجاری ایران با افغانستان

جواد جعفری ناظر گمرکات خراسان رضوی گفت: برای هرکدام از دستگاه‌های آشکارساز (ایکس ری) مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است که در مدت یک سال نصب و راه اندازی شده است.

وی گفت: هریک از این دستگاه‌ها ظرفیت اسکن روزانه ۸۰۰ تا هزار و ۲۰۰ دستگاه کامیون ایرانی و افغانستانی را به صورت همزمان دارد و موجب سهولت در تردد‌ها می‌شود.

ناظر گمرکات خراسان رضوی افزود: باتوجه به اهمیت مرز زمینی دوغارون و تردد روزانه ۶۰۰ دستگاه کامیون میان ایران و افغانستان، توسعه امکانات نظارتی ضرورت دارد و این دستگاه‌های آشکارساز باعث کاهش توقف ها، بالابردن دقت ارزیابی و افزایش سرعت انجام امور گمرکی خواهد شد.

جعفری گفت: همچنین در گمرک‌های سرخس و لطف آباد هم چنین دستگاه‌هایی وجود دارد و در آینده در هریک از این گمرک‌ها نیز یک دستگاه دیگر راه اندازی می‌شود.

 دستگاه‌های آشکارساز در گمرک‌های دوغارون خراسان رضوی، ماهیرود خراسان جنوبی و نوردوز آذربایجان شرقی با حضور ویدئوکنفرانسی سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، به بهره برداری رسیدند.

گمرک دوغارون مهمترین دروازه تجاری ایران با افغانستان به شمار می‌رود.

شهرستان ۱۴۰ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.