نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:
حضور پررنگ مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نقشه دشمنان را نقش برآب خواهد کرد

 حجت الاسلام مصطفی محامی در خطبه های نمازجمعه این هفته زاهدان با تبریک ایام الله دهه فجر اظهارداشت: با وجود برخی مشکلات و گلایه در امور و مطالبه‌گری، به صورت پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می‌کنیم و با عملکرد درست و تلاش برای اصلاح جامعه دفاع عملی از انقلاب را داریم تا نسل آینده خوبی‌های این انقلاب را ببینند و درک کنند.

وی بیان کرد: یکی از راه‌های تحسین تقوای الهی و حفظ خود و جامعه تلاش برای ترویج فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی و امور دینی و حضور در عرصه های مختلف خدمت به مردم و جامعه اسلامی است.

امام جمعه زاهدان افزود: جمهوری اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) و همراهی مردم غیور و شریف ایران به پیروزی رسید و حضرت امام به عنوان یک فیلسوف و حکیم بزرگ و عارف سترگ در عرفان نظری و عملی براساس برداشت از مسائل دینی پا به این عرصه گذاشته و انقلاب را برپا کردند.

وی بیان کرد: امام نسل اول انقلاب را تربیت کرد که همراه ایشان شدند و با همت بلند توانست فکر توحیدی و عرفان ناب محمدی را گسترش و نور امید را بر مردم جامعه بتاباند.

آیت الله محامی گفت: حضرت امام با خلوص نیتی که داشت مشیت الهی بر این تعلق گرفت که دل های مردم جذب ایشان شود و گمشده خود را در حضرت امام بیایند که این امر سبب جلب رحمت و نصرت الهی شد.

وی افزود: مردم همه گوششان به فرمان امام خمینی بود و اراده ایشان را دنبال می کردند و حصر آبادان به لطف الهی و کمک مردم و رهنمودهای رهبر انقلاب شکسته شد و مردم جنگیدند و خدا نیز یاری کرد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهارداشت: امام خمینی(ره) به عنوان رهبر و مرشد، پیر و مراد و فرمانده کل قوا به مدت ۱۰ سال سکان دار انقلاب اسلامی بود و پس از ایشان خداوند نعمت دیگری به جامعه عطا کرد و مقام معظم رهبری انتخاب شدند و همان مسیر را حکیمانه رهبری کردند.

وی ادامه داد: حضرت آیت الله خامنه ای با تدابیر هوشمندانه خود بیانیه گام دوم انقلاب را در سال ۹۷ صادر کردند که نشان دهنده جایگاه رفیع و بلند رهبری است تا جهان را رصد و نقشه راه انقلاب را ترسیم کنند.

آیت الله محامی گفت: ایشان در مدیریت فتنه هایی که گاها توسط دشمنان این نظام و انقلاب در کشور به وقوع می پیوندد بسیار هوشمندانه عمل کرده و همواره در تلاش برای روشنگری مردم هستند تا اگر افرادی تحت تاثیر فتنه ها قرار گرفتند مجددا به راه درست و انقلابی برگشته و گمراه نشوند و نمونه اخیر آن عفو گسترده برای کسانی بود که در اغتشاشات اخیر دچار گمراهی شده و شرکت کرده بودند.

وی افزود: همچنین در اتفاقات اخیری که در سیستان و بلوچستان به وقوع پیوست خود رهبری ورود کرده و به دستگاه های مسوول دستور بررسی موکد داده و هیاتی نیز برای دلجویی به این استان اعزام کردند که این امر نشان از رهبری حکیم و فرزانه است.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بیان کرد: انقلاب اسلامی میراث گرانبها و ارزشمندی است که با هدایت های امام خمینی (ره) و رهبر عظیم الشان و همراهی مردم و تقدیم هزاران شهید و جانباز و ایثارگر به پیروزی رسید و در عرصه های مختلف پیشرفت کرد.

وی گفت: ما برای این میراث گرانبها با این همه شهید و جانباز وظایفی داریم و به خانواده این شهدا و جانبازان و ایثارگران مدیون هستیم و باید در راه شهدا قدم برداریم و خداوند این بشارت را می دهد که راه هموار و هر کس در هر جایگاهی باید برای جلوگیری از نفوذ دشمن و تثبیت انقلاب تلاش کند.

آیت الله محامی همچنین به زلزله های اخیر در غرب کشور و کشورهای ترکیه و سوریه اشاره کرد و افزود: مردم زلزله زده نیازمند کمک رسانی هستند و باید برای این مهم تلاش کنیم تا مشکلی از مشکلات افراد زلزله زده برطرف شود و هرکس در حد توان در این زمینه یاری کند.

دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان نیز پیش از شروع خطبه ها اظهارداشت: در این شرایط حساس کشور باید در راهپیمایی ۲۲ بهمن که نماد وحدت و انسجام است حضور پررنگ داشت زیرا اعتقاد راسخ داریم که نظام جمهوری اسلامی ایران برخواسته از مردم است.

ابوالفضل احمدزاده گفت: مسوولان و دست اندکاران این نظام باید برای خدمات رسانی به مردم و رفع مشکلات آنان تلاش کنند زیرا در جمهوری اسلامی بویژه سیستان و بلوچستان خدمت به مردم از نعمت های خداوند است.

وی افزود: در راستای صیانت از حقوق مردم دادستان های هر شهرستان وظایفی دارند که باید به آن عمل کنند و در زاهدان نیز مصادیق حقوق عامه از ابتدای سال مورد بررسی قرار گرفته و دادستانی به صورت شبانه روزی در حال خدمات رسانی به مردم است تا حق کسی پایمال نشود.

دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان بیان کرد: امنیت جزو مصادیق قوام سیستان و بلوچستان است.

وی ادامه داد: از ابتدای سال با همراهی و پیشنهادات مردم، نخبگان و دستگاه های اجرایی حدود ۱۰۰ موضوع شناسایی و برای این موضوع ها فایل مرتبطی ترتیب داده شده است.

احمدزاده گفت: سال گذشته به واسطه خدمات مستمر دستگاه قضایی استان در حوزه حقوق عامه در کل کشور رتبه بالا و برتر را کسب کرد و امسال نیز به واسطه خدمات بی سابقه مورد تقدیر قرار گرفته که این مهم نشان از رضایت مردم است.

وی با اشاره به اینکه مردم سیستان و بلوچستان نماد وحدت و قناعت در کشور هستند، افزود: مدیران و مسوولان باید با مردم باشند زیرا خدمت به مردم مصداق افتخار است و دستگاه قضایی بخصوص حقوق عامه به هیچ عنوان با مصادیقی که حقوق مردم را تضییع می کند کوتاه نمی آید و بدنبال احیا یا اخذ حقوق ضایع شده مردم است.