
حسنوند نماینده مردم اندیمشک به همراه جمعی از مدیران این شهرستان امروز ضمن بازدید از منطقه ساحلی و پلاژ سد دز از روند توسعه جاده ای، سیستم روشنایی و زیرساختهای این منطقه و روستای مجاور آن نظارت کردند و همچنین در طی این بازدید دسترسی عموم مردم و گردشگران به این تفریگاه اعلام شد.
پلاژ سد دز اندیمشک حدود ۶۰ سال پیش در تصرف خاندان پهلوی و تفریگاه لاکچری برای خوشگذرانی فصلی آن ها بود که به دلیل رعایت مسائل امنیتی و آسایشی، این منطقه و روستاهای اطراف آن را صعب و العبور و محروم نگه داشته بودند و با هلی کوپتر به آن جا سفر میکردند.
با وجود پیروزی انقلاب اسلامی و کوتاه شدن دست پهلویها از این منطقه تفریحی، اما همچنان به دلیل برخی موانع دسترسی مردم به این تفرجگاه امکان پذیر نبود.
اکنون پس از ۶٠ سال و گذشت ۴۴ سال از انقلاب اسلامی این ساحل بی نظیر و طبیعت اطراف آن ضمن توسعه جاده ای، رفاهی و رفع موانع موجود در دسترس عموم مردم و گردشگران قرار گرفت.
منطقه زیبای چهل پا و پلاژ ، در مجاورت رودخانه و سد دز اندیمشک قرار داشته و از طبیعت بسیار زیبا، بکر و کم نظیری برخوردار است که با توسعه امکانات ارتباطی و رفاهی این منطقه، از این پس مقصد خوبی برای گردشگران و مردم این شهرستان خواهد بود.
با آزادسازی ساحل سد دز اندیمشک، ورزشکاران و علاقهمندان به ورزشهای آبی میتوانند از ورزشهایی مانند قایق رانی، موج سواری، شنا، غواصی و... استفاده کنند.