برگزاری گردهمایی سالانه خادمین مصطفی (ص) در دانشگاه تهران

در این گردهمایی که روز سه‌شنبه ۲۵ بهمن در سالن اصلی باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد، مهدی صفاری نیا مدیر عامل بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) با تاکید بر گسترش علم و فناوری در جهان اسلام،  ماموریت خود را نقش آفرینی در تحقق رویکرد علم محوری تمدن نوین اعلام کرد.

او ادامه داد: خیرین واقفین و خیراندیشان، سرمایه های گران سنگ هستند که در زمره جامعه خادم المصطفی به‌عنوان همراهان صدیق نیز در اهتزار نام مبارک رسول مکرم اسلام (ص) و قوت بخشیدن به توان علمی امت اسلامی همت گمارده اند و با نقش آفرینی در گسترش وقف علم و فناوری با شعار (هر مسلمان یک سهم برای توسعه علم و فناوری) گام برداشته‌اند تا از این وادی، پیشرفتی را در خدمت به ارتقاء سطح رفاه، امنیت و سلامت نوع بشر حاصل کنند.

صفاری‌نیا افزود: جامعه خادم المصطفی بر خود فرض می‌داند تا بر دستان خادمین حضرتش که استمرار حیات این جریان علمی فرهنگی را بانیانی شایسته هستند، بوسه زند و مجال مجالستی را در آستانه مبعث حضرت محمد مصطفی (ص) و در گردهمایی خادم المصطفی فراهم آورد تا هر مسلمان بتواند یک سهم در توسعه علم و فناوری داشته باشد.