حال ۱۲ بیمار کرونایی در فارس وخیم است

با بستری ۱۱ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۱۳۰ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، ۲ میلیون و ۲۶۶ هزار و ۵۶۶ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۶۶۲ هزار و ۳۰۳ بیمار مثبت شناسایی شده است.

بنا بر این گزارش، از مجموع تست‌های انجام شده در استان فارس از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، یک میلیون و ۸۳۶ هزار و ۳۴۵ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۵۳۳ هزار و ۴۱۹ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون ۴۳۰ هزار و ۲۲۱ مورد تست سریع انجام شده و ۱۲۸ هزار و ۸۸۴ بیمار مثبت شناسایی شده است.

بر این اساس، در ۲۴ ساعت گذشته، مورد جدید فوت ناشی از کووید۱۹ در فارس گزارش نشده و آمار مجموع جانباختگان ناشی از کووید۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، هشت هزار و ۱۷۱ نفر است.

از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۶۵۴ هزار و ۴۹ هم استانی مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

در حال حاضر مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب چهار دُز، به هشت میلیون و ۲۸۹ هزار و ۲۰۷ دُز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۴۳۵ هزار و ۱۷۵ دُز نوبت اول، سه میلیون و ۱۴۲ هزار و ۱۸۰ دُز نوبت دوم، یک میلیون و ۵۶۷ هزار و ۱۰ دُز نوبت سوم و ۱۳۵ هزار و ۸۴۲ دُز یادآور واکسن بوده است.