تولید بیش از ۸ هزار تن تخم مرغ در کوار

عبدالرسول جوکار مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار با اشاره به اینکه ۱۳ واحد پروش مرغ تخمگذار با ظرفیت پرورش سالانه ۸۳۰ هزار قطعه در شهرستان کوار مشغول به فعالیت و تولید هستند، گفت: پیش بینی می‌شود میزان تولید تا پایان سال به بیش از ۱۰ هزار تن تخم مرغ برسد.

این مقام مسئول با بیان اینکه تمامی واحد‌های مذکور صنعتی است و فرآیند بسته بندی تخم مرغ در این واحد‌ها صورت می‌گیرد، گفت: تخم مرغ معمولی، امگا ۳، دو زرده، ویژه با طعم محلی، زرده طلایی و غنی شده با ویتامین‌ای و سلنیوم از جمله محصولات متنوعی است که تولید می‌شود.

جوکار با اذعان به جایگاه ویژه بخش دام و طیور شهرستان کوار در رونق اقتصادی بخش کشاورزی این شهرستان ابراز کرد: در این واحد‌های صنعتی برای ۷۰ نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال شده است که حائز اهمیت است.