وزیر کشور:
ایام نوروز با تمام ظرفیت در میدان خدمت رسانی به مردم حاضر هستیم

احمد وحیدی روز دوشنبه در بخش نخست گردهمایی استانداران با موضوع بررسی آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن و ستاد تسهیلات نوروزی گفت: سال گذشته عملکرد خوبی در کنترل ترافیک و کاهش مرگ و میر جاده‌ای داشتیم و آیت الله رئیسی رئیس جمهور هم بازدیدی از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک راهور داشت.

وزیر کشور به حضور میدانی فعال و قوی استانداران در کنترل ترافیک و سفر‌های نوروزی ۱۴۰۱ اشاره کرد و اظهار داشت: انشاءالله با همین روحیه و انگیزه جهادی، امسال هم با تمام ظرفیت در میدان برای خدمات رسانی به مردم حاضر خواهیم بود.

این گردهمایی که مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی نیز حضور دارد، در محل ساختمان وزارت کشور در حال برگزاری است؛ در این نشست استانداران آخرین اقدامات انجام شده در استان‌ها برای ساخت مسکن ملی و همچنین آمادگی دستگاه‌ها برای افزایش ایمنی جاده‌ها و کاهش تصادفات در سفر‌های نوروزی را مورد بررسی قرار می‌دهند.