افزایش ۲۷ درصدی تصادفات منجر به فوت در استان سمنان

نوروزی ابراز کرد: ۲۹۷ نفر به دلیل حادثه‌های رانندگی در استان سمنان از ابتدای فروردین تا پایان دی امسال جان باختند.

وی ادامه داد: سال گذشته در بازه زمانی فروردین تا دی ۱۴۰۱، ۲۳۴ جان‌باخته به دلیل حادثه‌های رانندگی در استان سمنان ثبت شده بود.

مدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان تصریح کرد: بیشترین حادثه‌های رانندگی منجر به فوت در استان سمنان از ابتدای فروردین تا پایان دی امسال در بخش جاده‌ای با فراوانی ۲۵۹ مورد بود.

وی یادآور شد: از ابتدای فروردین تا پایان دی امسال ۲۴ مورد تصادف منجر به فوت در مسیرهای درون شهری و ۱۴ مورد در جاده‌های روستایی استان سمنان رخ داد.

نوروزی خاطرنشان کرد: پنج هزار و ۲۸۸ مصدوم به دلیل حادثه‌های رانندگی از ابتدای فروردین تا پایان دی امسال به مراکز پزشکی قانونی استان سمنان مراجعه کردند که از این شمار، سه هزار و ۴۶۲ نفر مرد و یکهزار و ۸۲۶ نفر زن بودند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان گفت: شمار مصدومان حادثه‌های رانندگی در استان طی نیمه نخست سال ۱۴۰۱ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ افزایش ۳۰ درصدی داشت.