رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در کاخ «وحدت الدین» استانبول از علیاف که به ترکیه سفر کرده بود، استقبال کرد.
به گزارش دیلی صباح، دیدار رئیس جمهور جمهوری آذربایجان پس از زلزله فاجعهبار ترکیه رخ میدهد که جنوب شرقی این کشور را در ماه اخیر ویران کرد.
پس از این فاجعه، دولت ترکیه برای اولین بار در تاریخ خود رسماً خواستار کمک بین المللی شد. بیش از صد کشور انواع مختلفی از کمکها را ارائه کرده اند و جمهوری آذربایجان یکی از اولین کشورهایی بود که به درخواست ترکیه پاسخ داد.
جمهوری آذربایجان منابع خود را برای کمک به ترکیه بسیج کرده است. نهادهای دولتی انواع مختلفی از کمکها را به منطقه زلزله زده فرستادهاند. بزرگترین تیم جستجو و نجاتی که به ترکیه فرستاده شده از باکو بوده و شامل ۷۲۰ نفر است.
گفتنی است زمینلرزه ترکیه تاکنون بیش از ۵۰ هزار کشته در ترکیه و سوریه بر جای گذاشته و بیش از ۹ هزار پسلرزه برای آن ثبت شده است. ۱۷۳ هزار خانه در ترکیه آسیب دیده و ۲ میلیون نفر نیز بیخانمان شدهاند.