نمایشگاه مد و لباس اسلامی در خراسان شمالی برگزار می‌شود

تقی صادقی گفت : اولین و خاص‌ترین رویداد بزرگ «مد و لباس» با تأکید بر حوزه عفاف و حجاب به همت کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی برگزار می‌شود.

او گفت : نمایشگاه مد و لباس ایرانی اسلامی از دهم تا دوازدهم اسفندماه به مدت سه روز در هتل داریوش بجنورد فعال می‌شود.

صادقی گفت : ۸۰ درصد محصولات ارائه شده در این نمایشگاه شامل لباس‌های اجتماعی و حوزه عفیفانه می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت :  ۱۵ نفر از طراحان صاحب سبک استان هم در راستای اهداف برگزاری نمایشگاه، در این رویداد حضور دارند.

تقی صادقی گفت : علاوه بر ایجاد فضای نمایشگاهی، بنا داریم ارائه پوشاک ارزان، عفیفانه و در دسترس را تحقق بخشیم و زمینه آشنایی شهروندان با برند‌های مطرح حوزه مد و لباس را فراهم کنیم.

او همچنین از برگزاری مسابقه طراحی لباس فرم مدارس و کارگاه آموزشی حوزه عفاف و حجاب با نگاه جهاد تبیین، به عنوان برنامه‌های جنبی این رویداد نام برد.

صادقی گفت :  طرح تعویض چادر کهنه با چادر نو به قیمت مناسب هم از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه به شمار می‌رود.

او گفت : اصلاح فرهنگ پوشش و تطابق آن با عرف و معیار جامعه، حمایت از طراحان لباس، حمایت از تولید ایرانی و باکیفیت و جایگزین کردن طرح‌ها و الگو‌های اصیل ایرانی از جمله اهداف برگزاری نمایشگاه مد و لباس در سطح کشور است.

گفتنی است؛ نمایشگاه مد و لباس اسلامی از صبح روز چهارشنبه دهم اسفندماه به مدت سه روز از ساعت ۱۱ تا ۲۰ برای بازدید عموم علاقه‌مندان در هتل داریوش فعال خواهد شد.