پیام استاندار در پی شهادت طاهر زمانی بسیجی مدافع امنیت

غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری در پیامی شهادت طاهر زمانی احمدمحمودی از رزمندگان مدافع حرم و مدافع امنیت تیپ ۴۴ حضرت قمربنی‌هاشم (ع) در جنوب شرق کشور را تسلیت و تبریک گفت.


بیشتر بخوانید


در متن پیام آمده است:

«من المومنین رجال صدقوا ماعاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه ومنهم من ینتظر

برادر بسیجی، طاهر زمانی احمدمحمودی از رزمندگان مدافع حرم و مدافع امنیت تیپ ۴۴ حضرت قمربنی‌هاشم (ع) در دفاع از کیان جمهوری اسلامی در جنوب شرق کشور به شهادت رسید.

این سرباز بی‌ادعایِ دین و کشور در عین اینکه جوانی و عمر شریفش را در دفاع از دین و میهن و عرصه ایثار و ازخودگذشتگی سپری نمود، مخلص بود و خستگی ناپذیر.

عروجش را به عموم مردم استان، خانواده و بستگان تسلیت و تبریک عرض می‌نمایم.

یقیناً مردم شریف، بصیر و شهیدپرور استان با حضور انقلابی خود در تشییع از این مجاهد فی سبیل الله بار دیگر یاد بزرگ مردان و فرماندهان شهید و دلیران این خطه را گرامی خواهند داشت.

گفتنی است؛ پیکر مطهر شهید طاهر زمانی احمدمحمودی روز سه‌شنبه راس ساعت ۱۰ صبح در شهرک میهه شهرستان کوهرنگ تشییع می‌شود.»